Inge Merete Buller Hermansen

Inge Merete Buller Hermansen, også kendt som Buller Hermansen, er en dansk keramiker født i 1945.

Buller
Inge Merete Buller Hermansen

Om Inge Merete Buller Hermansen

Inge Merete Buller Hermansen, også kendt som Buller Hermansen, er en dansk keramiker født i 1945. Hun er uddannet på flere anerkendte keramikværksteder og lervarefabrikker, herunder hos keramikere som Gutte Eriksen og Erik Reiff. Hendes arbejde er præget af en eksperimentel tilgang til materialer, og hun skaber både funktionelle og dekorative værker i stentøj og porcelæn, ofte brændefyret for at opnå unikke glasureffekter.

Buller Hermansen har sit eget værksted i Dyngby nær Odder, hvor hun producerer alt fra ovale fade til korsfigurer og større udsmykninger til offentlige rum. Hun har gennem sin karriere været repræsenteret på flere danske og internationale museer, herunder Danmarks Keramikmuseum Clay og Trapholt, samt det svenske Röhsska Museum i Göteborg.

Hermansen har arbejdet selvstændigt siden midten af 1960'erne og er anerkendt for sin særegne stil, der kombinerer materialer og teknikker på tværs af traditionelle keramiske former. Hun er medlem af Billedkunstnernes Forbund og er aktiv i flere kunstnersammenslutninger, hvor hun har deltaget i mange udstillinger både i Danmark og internationalt.


Keramik af Inge Merete Buller Hermansen

Har du gode billeder af keramik af Inge Merete Buller Hermansen så vil vi meget gerne vise dem her på siden, så skriv her

Andre signaturer

Abbednæs Potteri   Alma Andersen (Alma Keramik)   Almus Keramik   Aluminia   Andegaarden Keramik   Anders Arhøj   Anker Keramik   Anne-Grethe og Jørgen Moeslund (AJMO Keramik)   Aristo Keramik   Asbo Stentøj