Inger Thing

Inger Thing (født 1924) er en dansk keramiker, der har specialiseret sig i stentøj

Inger Thing

Om Inger Thing

Inger Thing (født 1924) er en dansk keramiker, der har specialiseret sig i stentøj. Hun blev uddannet fra Kunsthåndværkerskolen i 1947 og har siden arbejdet på forskellige keramiske værksteder i både Danmark og Sverige. Thing er kendt for sin evne til at skabe både funktionelle og dekorative genstande, ofte præget af enkelhed og et råt, naturligt udtryk. Hun har udstillet sine værker på steder som Kunstindustrimuseet og i kunstforeninger rundt om i Danmark, og hendes arbejde er blevet indkøbt af flere officielle samlinger, herunder Kunstindustrimuseet.

Thing har gennem sin karriere også arbejdet med design af trævarer og glas til industrien, hvilket vidner om hendes alsidighed som kunsthåndværker. Hendes unikke sans for form og materiale har gjort hendes stentøjsværker til eftertragtede samlerobjekter, og hun har deltaget i flere større udstillinger, der har fremhævet dansk kunsthåndværk.


Keramik af Inger Thing

Har du gode billeder af keramik af Inger Thing så vil vi meget gerne vise dem her på siden, så skriv her

Øvrige signatur eksempler


Andre signaturer

Abbednæs Potteri   Alma Andersen (Alma Keramik)   Almus Keramik   Aluminia   Andegaarden Keramik   Anders Arhøj   Anker Keramik   Anne-Grethe og Jørgen Moeslund (AJMO Keramik)   Aristo Keramik   Asbo Stentøj