Marianne Krumbach

Marianne Krumbach er en anerkendt dansk keramiker.

MK
Marianne Krumbach

Om Marianne Krumbach

Marianne Krumbach er en anerkendt dansk keramiker, uddannet fra Designskolen i Kolding med en specialisering i keramik og glas (1996-2001). Hun er kendt for sine fortolkninger af hverdagsobjekter og naturen, hvor hun leger med vores forventninger til form, skala og kontekst. Krumbach er interesseret i de forestillinger og betydninger, vi tillægger vores omgivelser, hvilket gør, at hendes værker ofte skaber et skævt eller forvrænget syn på virkeligheden.

Hendes arbejde har været udstillet bredt, både i Danmark og internationalt, blandt andet i Paris, Milano og Los Angeles. Hun har modtaget flere priser og legater, herunder flere fra Statens Kunstfond og Nationalbankens Jubilæumsfond. Krumbach arbejder fra sit værksted i København og har en lang række udstillinger bag sig, som eksempelvis "Ceramic Momentum" på Danmarks Keramikmuseum og "OnesizeFitsAll" i Format Artspace i København.

Hendes værker, ofte udført i stentøj, spænder fra små skulpturer til større installationer og er præget af en poetisk tilgang til både materialer og formgivning.


Keramik af Marianne Krumbach

Har du gode billeder af keramik af Marianne Krumbach så vil vi meget gerne vise dem her på siden, så skriv her

Andre signaturer

Alma Andersen (Alma Keramik)   Almus Keramik   Andegaarden Keramik   Asbo Stentøj   Asta Agerholm   Astrid Anderberg   Birgit Andersson   Birgit Kasueske Andersen   Birthe Andersen   Brigitte Andrzejak