Tina Marie Bentsen

Keramiker Tina Marie Bentsen arbejder med håndlavet stentøj i sit værksted i København.

Tina Marie
Tina Marie Bentsen

Om Tina Marie Bentsen

Keramiker Tina Marie Bentsen arbejder med håndlavet stentøj i sit værksted i København. Hendes værker er kendetegnet ved deres unikke udtryk og brug af forskellige stentøjsler, der giver hver genstand en karakteristisk overflade. Hun bruger ofte subtile silhuetter og enkle detaljer for at skabe balance mellem det skulpturelle og minimalistiske. Hendes designs er skabt til at give en sanselig oplevelse og er inspireret af en nordisk æstetik, der vægter enkelhed og kvalitet.

Tina Marie startede sin rejse inden for keramik for omkring 10 år siden, og hun er i dag fuldtidskeramiker. Hun eksperimenterer med glasurer og teksturer, hvilket giver hendes værker et levende og poetisk udtryk. Derudover har hun en værkstedsbutik på Fyn, hvor besøgende kan opleve keramikfremstillingsprocessen og se de færdige værker. Hendes arbejde spænder fra praktiske hverdagsgenstande som kopper og skåle til mere dekorative skulpturer og unika-genstande, som er efterspurgt af dem, der værdsætter det håndlavede og unikke​.


Keramik af Tina Marie Bentsen

Har du gode billeder af keramik af Tina Marie Bentsen så vil vi meget gerne vise dem her på siden, så skriv her

Andre signaturer

Alma Andersen (Alma Keramik)   Almus Keramik   Andegaarden Keramik   Asbo Stentøj   Asta Agerholm   Birgit Andersson   Birgit Kasueske Andersen   Birthe Andersen   Børge og Hardy Vincent Andersen   Grethe Rugholm Andersen