Birgitte Munch

Birgitte Munck er en dansk keramiker.

Birgitte
Birgitte Munch

Om Birgitte Munch

Birgitte Munck er en dansk keramiker, der har specialiseret sig i stentøjsarbejder til interiør, både funktionelle og dekorative. Hendes værker er stærkt inspireret af nordisk og japansk æstetik. Hun begyndte sin keramikrejse som elev hos den danske pottemager Inger Rokkjær, hvilket formede hendes kunstneriske stil og passion for håndværket.

I sin praksis anvender Birgitte en række teknikker, såsom drejning, pølseteknik og skæring, og hendes værker er ofte kendetegnet ved rolige former og taktile overflader. Hun arbejder primært med rød stentøjsler, der brænder til en mørkebrun farve med jernsplatter i glasuren, og mange af hendes glasureksperimenter skaber unikke lag og teksturer.

Efter at have etableret sit værksted i Danmark i 2011 flyttede Birgitte i 2020 til Reykjavik, Island, hvor hun fortsætter med at arbejde og er inspireret af det islandske landskab – lava, mos, og geotermiske områder afspejles ofte i hendes keramiske værker.


Keramik af Birgitte Munch

Har du gode billeder af keramik af Birgitte Munch så vil vi meget gerne vise dem her på siden, så skriv her

Andre signaturer

Alma Andersen (Alma Keramik)   Almus Keramik   Asbo Stentøj   Asta Agerholm   Birthe Andersen   Børge og Hardy Vincent Andersen   Grethe Rugholm Andersen   Hanny Abel   Hardy Vincent Andersen   Ib Antoni