Carin Kramp

Keramiker Carin Kramp, Humlebæk

CK
Carin Kramp

Om Carin Kramp

I 1991 flyttede keramiker Carin Kramp fra Farum til et nedlagt statshusmandssted Østrupvej 22 i Kalundborg, hvor hun straks indrettede værksted og galleri i en af staldbygningerne. I Farum havde hun samarbejdet med Jens Birkemose, og i Østrup fortsatte hun sine kunstnersamarbejder og afholdt udstillinger med bl.a. Eva Weis Bentzon og Johannes Cramer Møller, der havde dekoreret hendes keramik. Carin Kramp formgav, drejede, indfarvede glasurer og brændte arbejderne, som kunstnerne dekorerede i hendes værksted. Herefter de blev udstillet på forskellige gallerier rundt om i Danmark.

På Kalundborg Vandrerhjem ses et eksempel på et af Carin Kramps egne værker i stort format; en 89 cm høj krukke fra 1993.

Carin Kramp arrangerede løbende udstillinger i værkstedet på Østrupvej med anerkendte kunstnere og kunsthåndværkere fra ind- og udland. Selv blev hun stærkt inspireret af at omgive sig med de mange forskellige kunstnere og ikke mindst med de interesserede besøgende, der kom forbi.
Efter mandens død i 2002 flyttede Carin Kramp fra Østrup, og i dag driver hun en antikvitetsforretning i Humlebæk.

Kilde - Palle Bruun Olsen: Kunst og kunstnere på Kalundborgegnen, 2018


Keramik af Carin Kramp

Har du gode billeder af keramik af Carin Kramp så vil vi meget gerne vise dem her på siden, så skriv her

Øvrige signatur eksempler


Andre signaturer

Helene Fridan Pedersen   Alma Andersen (Alma Keramik)   Almus Keramik   Asta Agerholm   Birthe Andersen   Børge og Hardy Vincent Andersen   Grethe Rugholm Andersen   Hanny Abel   Hardy Vincent Andersen   Ib Antoni