Gerd Baarstrøm

Gerd Baarstrøm er en dansk keramiker.

GB
Gerd Baarstrøm

Om Gerd Baarstrøm

Gerd Baarstrøm er en dansk keramiker, uddannet fra Aarhus Kunstakademi i perioden 1979-82. Hendes værker er primært skulpturelle og ofte skabt i raku og stentøj. Hun debuterede på Kunstnernes Sommerudstilling i 1983 og har siden deltaget i mange internationale keramiske biennaler og triennaler i lande som Frankrig, Belgien, USA og Australien. Baarstrøms keramiske stil er præget af en unik kombination af humor og fantasifuldhed, samtidig med at hendes værker udstråler en streng kunstnerisk fortælleevne.

Hun er især kendt for sine skulpturer, der ofte forestiller væsener med fuglelignende træk. Disse værker afspejler en lethed og ynde, der minder om fugle, og formår at skabe en naivistisk og emotionel forbindelse med beskueren. Baarstrøms kunst har fundet vej til både gallerier og museer i Danmark og internationalt, og hun har udført flere store udsmykningsopgaver gennem årene​.


Keramik af Gerd Baarstrøm

Geerd Baarstrøm skulptur
Geerd Baarstrøm skulptur


Andre signaturer

Alma Andersen (Alma Keramik)   Asbo Stentøj   Birthe Andersen   Hardy Vincent Andersen   Ib Antoni   Jeanette List Amstrup   Jette Abildgård   Jette Arendal Winther   Knud Erik Asak   Lillian Adler