Mette Aarre

Mette Aarre er en dansk keramiker og performancekunstner.

Aarre
Mette Aarre

Om Mette Aarre

Mette Aarre er en dansk keramiker og performancekunstner, født i 1943 i København. Hun har en alsidig baggrund inden for kunstverdenen, hvor hun både har arbejdet med keramik, maleri og performancekunst. Aarre har en solid kunstnerisk uddannelse fra Skolen for Brugskunst i København (1961-1965), St. Martins Art College i London samt Det Kongelige Danske Kunstakademi (1971-1972). Hun har også været gæsteelev på Valands kunstskole i 1997.

Hun har deltaget i en lang række internationale kunstudstillinger i lande som Holland, Tyskland, Island, Norge, Japan og Mexico. Mette Aarre har også været en del af Ubbaboda Art Center og Drakabyggets Kollektiv Verkstad, hvor hun har bidraget til en række kunstneriske samarbejder. Hendes værker spænder fra keramikobjekter til malerier og collage, og hun er kendt for at eksperimentere med forskellige materialer og former.


Keramik af Mette Aarre

Har du gode billeder af keramik af Mette Aarre så vil vi meget gerne vise dem her på siden, så skriv her

Andre signaturer

Asbo Stentøj   Lillian Adler   Melike Abasiyanik   Steffen Anker   Allan Bune   Bartholdy Keramik   Birgitte Bruun   Birgitte Bundgaard   Bjørn Keramik   BOFA (Bornholms Fajancefabrik)