Eva Brandt

Eva Brandt er en anerkendt keramiker fra Bornholm.

Eva
Eva Brandt

Om Eva Brandt

Eva Brandt er en anerkendt keramiker fra Bornholm, der finder sin inspiration i naturen og geologiske processer. Hun er fascineret af transformationen af råstoffer og arbejder primært med stentøj og porcelæn. Hendes kunst er kendetegnet ved en kombination af enkle, stramme former med små afvigelser, og hun eksperimenterer med forskellige overfladebehandlinger for at skabe teksturer og mønstre. Brandt søger at udtrykke en fornemmelse af indre liv i sine værker, som ofte er modelleret over flere dage. Hendes arbejde spænder fra funktionelle brugsgenstande til større skulpturelle værker​.

Hun er også en del af kunstnergruppen EARTHBOUND, som udstiller værker inspireret af Bornholms unikke natur. Gruppen har siden 2016 præsenteret udstillinger, hvor Brandt har deltaget med sine keramiske kreationer, der ofte kombinerer rå og forfinede elementer​.


Keramik af Eva Brandt

Har du gode billeder af keramik af Eva Brandt så vil vi meget gerne vise dem her på siden, så skriv her

Øvrige signatur eksempler


Andre signaturer

Abbednæs Potteri   Alma Andersen (Alma Keramik)   Almus Keramik   Aluminia   Andegaarden Keramik   Anders Arhøj   Anker Keramik   Anne-Grethe og Jørgen Moeslund (AJMO Keramik)   Aristo Keramik   Asbo Stentøj