Peter Lange

Peter Lange er en anerkendt keramiker, som har arbejdet med keramik siden 1970.

Peter Lange
Peter Lange

Om Peter Lange

Peter Lange er en anerkendt keramiker, som har arbejdet med keramik siden 1970. Hans karriere begyndte med en traditionel oplæring i pottemagerfaget, men i 1982 overtog han familievirksomheden, som blev omdøbt til Lange Kunsthåndværk. I dag omfatter hans arbejde både højbrændt porcelæn og stentøj, og han er især kendt for sine imponerende udsmykningsopgaver, herunder mere end 80 vandkunstværker.

Lange Kunsthåndværk i Aalborg er en familiedrevet virksomhed, nu i tredje generation, som byder på unikke kunstoplevelser i form af et keramikværksted, butik, galleri og en skulpturhave. Det er blevet en af de største kulturperler i Danmark. Peter Lange arbejder tæt sammen med sin familie, herunder hans kone Lisbeth, der også er kunstner, og datteren Louise, der har videreført keramiktraditionen i familien​.

Lange har en passion for at skabe unikke, skræddersyede værker i dialog med sine kunder, og han eksperimenterer ofte med både fabulerende og minimalistiske stilarter, hvor formen er i fokus​.


Placering: Hjelmerstald, Aalborg

Keramik af Peter Lange

Har du gode billeder af keramik af Peter Lange så vil vi meget gerne vise dem her på siden, så skriv her

Øvrige signatur eksempler


Andre signaturer

Alma Andersen (Alma Keramik)   Asbo Stentøj   Birthe Andersen   Ib Antoni   Jeanette List Amstrup   Jette Abildgård   Jette Arendal Winther   Lillian Adler   Lisbet Agerlund Jensen   Melike Abasiyanik