Signe Bailey

Signe Bailey er en dansk keramisk designer og grundlægger af Clayform.

Signe Bailey
Signe Bailey

Om Signe Bailey

Signe Bailey er en dansk keramisk designer og grundlægger af Clayform, som hun driver fra sit værksted i København. Hendes arbejde er kendetegnet ved en kombination af funktionelt design og kunst, ofte med et nordisk minimalistisk udtryk. Hun arbejder især med inspiration fra menneskekroppens former og indre liv, hvilket afspejles i hendes keramiske objekter, som spænder fra skulpturer til brugskunst.

Bailey er uddannet fra Designskolen Kolding og har siden arbejdet med at skabe unikke værker, der både har praktisk anvendelse og stærk æstetisk appel. Hendes tilgang til ler er eksperimenterende, hvor farver og former udforskes for at skabe teksturerede, organiske værker, der vækker følelser og tanker. Blandt hendes værker finder man både fade, vaser og keramiske malerier, der udfordrer de traditionelle grænser for nordisk keramik.

Hun er også en del af fællesskabet på Viktoria Ceramic Studio i København, hvor hun udstiller sine værker. Hendes kreationer reflekterer ofte dualiteten i menneskets natur, og hun lader sig inspirere af temaer som forgængelighed og det ærlige, usminkede menneskeliv.


Keramik af Signe Bailey

Har du gode billeder af keramik af Signe Bailey så vil vi meget gerne vise dem her på siden, så skriv her

Andre signaturer

Asbo Stentøj   Lillian Adler   Melike Abasiyanik   Mette Aarre   Steffen Anker   Allan Bune   Ane Brügger   Bartholdy Keramik   Birgitte Bruun   Birgitte Bundgaard